torsdag den 23. maj 2013

Lasagne og GRØN salat

... Når regnen bare siler ned, lægger det en naturlig dæmper på kreativiteten i køkkenet. Men Lasagne går man alrig galt i byen med!
Jeg var et smut i FAKTA på vej hjem fra arbejde, og hente en pose med 600g. snittet grøntsager (løg, gulerødder, perberfrugt mv.) hakket oksekød, hakket tomat på dåse, lidt ost og grønt til en lækker salat!

Dette skal du bruge til lasagnen:
  • 1 pk. hakket oksekød
  • 1 pose snittet grøntsager (600g.)
  • 1 ds. hakket tomater
  • 1 ds. tomat puré
  • hvidløg efter smag og behag
  • salt, peber, chili
  • bechamelsauce (jeg brugte 1 pap bære/æske)
  • lasagneplader.
Det hele svitset sammen, og står herefter og små koger lidt.
Herefter lægges det hele sammen lagvis med bechamelsauce til en skøn lasagne og toppes med revet ost.
I ovnen i 30-35 min. ved 225 grader.

Salaten bestod af:
  • hovedsalat snittet i strimler
  • grønne bønner, blancherede i kogende vand i ca. 2-3 min. herefter kølet af i koldt vand, og snittet i mindre stykker.
  • ærter
  • cherry-tomater i kvarte.
  • granatæble-kerner
  • salt-ristede græskarkerner.
Velbekommen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar