2 af opskrifterne er nu afprøvet med stor succes!
Her følger min udgave af Spaghetti carbonara:
- Levevis økologisk frisk pasta (Fettuccine) 1 pakke.
- 2 pakker baconi tern.
- 180 g Philadelphia Light
- 2 stk. æggeblommer
- Hakket purløg fra altanen (fordi jeg glemte at købe persille!)
- friskkværnet sort peber
- en håndfuld blancherede sukkerærter.
- 2 dl. mælk./bouillon
How to:
Steg bacon sprød, og læg til side på fedtsugende papir (køkkenrulle)!
Blancher sukkerærter, og kog pasta efter anvisning på pakken.
Kom philadelphia og de 2 æggeblommer i en skål, og rør rundt. Tilsæt mælk.
Tilbage med bacon på panden, hak sukkerærterne i mindre stykker og kom dem over bacon.
Blancher sukkerærter, og kog pasta efter anvisning på pakken.
Kom philadelphia og de 2 æggeblommer i en skål, og rør rundt. Tilsæt mælk.
Tilbage med bacon på panden, hak sukkerærterne i mindre stykker og kom dem over bacon.
Hæld pastaen ved og hæld Philadelphia og ægblandingen over, og rør godt rundt.
Anret på tallerkener, og drys med purløg... (Persille er altså at foretrække, men det glemte jeg at købe!)
Det færdige resultat. Arvingen tilføjede ketchup... uhmm... ja, bedøm selv 'det gastronomiske aspekt'.. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar